Henk van Schuppen

Als interieurarchitect werkte hij 20 jaar voor de meest toonaangevende ontwerpers van Nederland. Meteen na zijn opleiding aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam werkte hij 5 jaar voor de briljante barokke Tsjechische ontwerper en architect Bořek Šípek. De winkels van Karl Lagerfeld en een aantal projecten op en aan de Presidentiele Kanselarij in Praag tijdens het presidentschap van Václav Havel waren geweldige projecten om aan te werken. Hierna werkte hij voor ZSA, het architectenbureau van Kees Spanjers aan de renovatie, restauratie en uitbreiding van het monumentale theater van Sybold van Ravesteijn in Vlaardingen. Vervolgens werkte hij met veel plezier voor Marcel Wanders studio aan fantastische extravagante projecten in binnen- en buitenland. En last but not least de samenwerking met de razendslimme architecten van UNStudio aan grootschalige hospitality, retail, office en residentiële projecten. Deze ervaringen hebben hem als ontwerper en als mens gevormd. En nog steeds is er de nieuwsgierigheid naar en het enthousisme voor het volgende project, dat toch weer net anders blijkt dan alle voorgaande projecten waardoor nieuwe ideeën en oplossingen zich aandienen. De start van het eigen buro eind 2017 betekent een nieuwe fase waarin hij alles wat hij aan creativiteit, vakmanschap en netwerk meebrengt 100% kan inzetten voor uw project.

Lagerfeld

Locatie:Rue du Faubourg St. Honoré Parijs
Omschrijving:

Lagerfeld winkel door Studio Šípek.

Deze Flagshipstore werd ontworpen als onderdeel van een wereldwijd concept voor de winkels van Karl Lagerfeld. Van de puien tot de deurgreep, van de counter tot de kledinghanger, de architectuur en het complete interieur werd tot in detail in dit ontwerp uitgewerkt en in een manual vastgelegd.

Theater

Locatie:Vlaardingen
Omschrijving:

Uitbreiding en restauratie van het theater van Sybold van Ravesteyn door Zaanen Spanjers Architecten. Foto van de grote zaal.

Dit theater werd geheel gerenoveerd en gerestaureerd, ook werd onder meer een nieuwe glazen foyer gebouwd.

Marcel Wanders

Locatie:Mallorca
Omschrijving:Interieur woonhuis Casa Son Vida door Marcel Wanders studio
Foto van de living met custom ontworpen bank.Marcel Wanders studio was verantwoordelijk voor het interieur van deze villa op Mallorca. De vaste en losse meubilering en alle afwerkingen werden tot in detail speciaal voor het huis ontworpen en geproduceerd.

London

Locatie:London
Omschrijving:High-rise appartementengebouw aan City Road.
Foto van de entreelobby. UNStudio ontwierp deze toren met 210 appartementen en een hoogte van meer dan 100 meter. Speciale aandacht was er daarbij voor een aantal belangrijke interieuronderdelen, waaronder de lobby, het zwembad, de bioscoop en de dubbele penthouse.

UNStudio

Locatie:Spijkenisse
Omschrijving:Theater de Stoep in Spijkenisse door UNStudio. Foto van een van de bars in de foyer. Het theater en het interieur werden ontworpen door UNStudio
Deze website is gemaakt door Bugloos